VIVÈSE SENSO DUO Polityka prywatności

VIVÈSE SENSO DUO

Dermokozmetična formula za spasenje kose

PRAVILA PRIVATNOSTI

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se mogu postaviti na tvrdom disku , svaki put kada posjetite web stranice . Ove tekstualne datoteke su stvorili , a zatim dostavljaju na vas od strane web poslužitelja koji ste koristili uspostaviti vezu preko svog web preglednika ( npr. Internet Explorer , Netscape Navigator ) . Mi , također, koristiti kolačiće na našim web stranicama , na primjer, snimiti učestalost pristup našoj web stranici . U tu svrhu , mi koristimo takozvane " session cookies ", koje su izbrisane čim zatvorite preglednik . Osobni podaci ne nalaze u našim kolačićima .
 
Većina preglednika su postavljena na način da prihvaća kolačiće automatski . Možete , međutim , deaktivirati spremanje kolačića ili postaviti svoj preglednik da vas čim su kolačići šalju obavijesti . Osim toga , možete izbrisati kolačiće na vašem sustavu (npr. u Windows Exploreru ) . Da biste to učinili , molimo vas da koristite funkciju pomoći u izborniku svog web preglednika ili operativnog sustava , odnosno.
 
Prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka
 
Osobni podaci prikupljaju se samo kada se dobrovoljno ih objaviti na nas , npr. za obradu vaše upite ili prilikom prijave za personalizirane usluge . Osobni podaci prikupljeni prvenstveno obrađuju i koriste za rukovanje vaše upite ili obraditi bilo koji ugovor s vama . Ovim putem , to je od velike važnosti za nas da su samo neophodni podaci prikupljeni .
 
Osim toga , mi koristimo i procesuirati vaše podatke kako bi Vas obavijestiti , putem komunikacijskog kanala dao vama (npr. pismo , faks , e - mail , telefon ) , o našim proizvodima, uslugama i akcijama koje bi mogle biti od interesa za vas , i , ako je moguće , za obavljanje ankete kupaca . Što se tiče propisana zakonom , vaši podaci neće se koristiti u promidžbene svrhe , osim ako ste dali vašu suglasnost.
 
Obrade vaših osobnih podataka spremljenih održat će se u zemljama Europskog ekonomskog prostora , isključivo .
 
Prolazak na OSOBNIH PODATAKA
 
To je samo usluga i partnerskim tvrtkama nas podržavaju u obradi zahtjeva kupca da prolazimo o osobnim podacima . Ove tvrtke ne smiju koristiti vaše osobne podatke osim u svrhu ispunjenja svoje zadaće u naše ime i moraju biti u skladu s propisima o zaštiti podataka u vezi .
 
Povremeno , možemo biti prisiljen objaviti svoje podatke na temelju zakonskih odredbi ili pravnom prometu . Osim toga , osobni podaci se ne prenose na trećim stranama .
Copyrights http://www.sensoduo.com.hr